Tudom, most nehéz mindenkinek. Változott, változik minden. Talán új világ is jön. Meglátjuk. Bajok vannak a mezőgazdaságban is, pocsék tavasz ez az idei. Rendszeres ismétlődő hidegbetörések, elfagyó gyümölcsösök, csapadék sehol. Áprilisban kialakuló aszály sem nagyon része a vidéknek. Sebaj, ezt is megoldjuk. A palánták nődögélnek, nem vagyunk késésben. Fagyosszentek előtt sosem ültettünk még szabad ég alá. Most az üvegház is csúszik. Átalakítjuk. Kap felső szellőzést, nomeg mikrofejes öntözést is. Szóval dolgozunk, nem csüggedünk. Nézzük, mi várható mifelénk:
Új projekt a láthatáron, idén belecsapunk a fermentált termékekbe. Első körben egy jó kis tabasco-s irányt jelöltünk ki. A technológia papíron megvan. Nagyon várjuk, hogy kijöhessünk az első üvegekkel.
Ami még új, ha szereted a habanerók egzotikus ízét, de nem bírod a kapszaicint akkor érdekelni fog a sweet habanero, ez ugyanis ízben ott van ahol kell, de nem csíp. Ilyen is lesz idén.
Jönnek aztán a kisebb kiszerelések. Fogunk készíteni 50ml környéki kiszerelést is azoknak akik a 100ml-ert sokalják.
Tervben van egy újradizájnolás is, melyhez szakértő segítséget kapunk.
Jeleztétek, hogy szeretnétek egy cukormentes verziót is. Ezt kikisérletezzük, és tálaljuk nektek. 🙂
Bármilyen ötletet, hozzászólást, vagy észrevételt szívesen várunk.
Mindenkinek kitartást kívánunk!
U.i:
Mossatok gyakran kezet! 😀